U, de petitionaris
Petititie maak groenlinks weer groen en links

Maak GroenLinks weer Groen en Links

105 ondertekeningen

Een groot deel van Nederland heeft op GroenLinks gestemd en nu zij dan eindelijk een positie van invloed hebben, laten zij hun kiezers in de steek. Wij vragen GroenLinks weer te doen waar zij altijd voor stonden, zodat zij hun zetels eer aan doen en deze kunnen behouden bij de volgende verkiezingen.

Petitie

Wij

Anti-biomassagroepen, GroenLinksstemmers of -sympathisanten, bomenliefhebbers en groene actiegroepen

 

constateren

  • Dat GroenLinks zowel gemeentelijk, provinciaal als landelijk steeds vaker rechts op moties stemt onder het mom van compromissen maken

  • Vaak kan met de stemmen van GroenLinks de meerderheid worden bereikt.

  • Wetende dat zij duidelijk voor het klimaat, de natuur of het welzijn van de mens hadden moeten stemmen omdat zij GroenLinks zijn.

  • GroenLinks probeert de situatie rondom bijvoorbeeld biomassacentrales met halve maatregelen op te lossen, maar biomassacentrales zijn een tijdbom en niet alleen voor onze gezondheid, de natuur, het klimaat en de toekomst, maar ook voor de partij zelf. Dit dossier stinkt aan alle kanten en het bewijs daarvan stapelt zich op. Als idealistische partij zou je er buiten moeten willen blijven.

 

en verzoeken

Wij willen dat GroenLinks haar moreel kompas weer leidend laat zijn.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
10-02-2020 

Geschiedenis

Ondertekeningen